У новому ресторані Icecreamists, що в Лондоні на Ковент-Гарден надійшло в продаж морозиво, виготовлене з людського грудного молока.
У новому ресторані Icecreamists, що в Лондоні на Ковент-Гарден надійшло в продаж морозиво, виготовлене з людського грудного молока, повідомляє OrangeNews.
Суміш називається Baby Gaga і коштує 14 англійських фунтів стерлінгів (180 грн).
Грудне молоко від донорів змішується зі стручками Мадагаскарської ванілі та лимонною цедрою, а потім заморожується.
Засновник ресторану Icecreamists Метт О'Коннор сказав: «Baby Gaga має багатий вершковий смак. Ніхто не зробив нічого цікавого з морозивом в останні сто років. Ми придумали метод виготовляти морозиво з грудного молока. Ми хотіли повністю переосмислити його. Ми хочемо змінити стереотипи, які склались в людей про морозиво. Якщо це досить добре для наших дітей, то це дуже добре для всіх нас».
«Деякі люди, почувши про таке морозиво будуть йти з огидою. Але насправді це чистий, органічний і абсолютно природний продукт. Я з'їв Baby Gaga сьогодні вранці і почуваюсь зараз чудово», - заявив Метт О'Коннор.
Він також додав, що всі донори проходять сувору перевірку здоров'я і їм виплачується по 15 фунтів стерлінгів за кожні десять унцій молока, які вони націджують молоковідсмоктувачем.