У Британії придумали новий вид піци для тих, хто не любить доїдати хрустку скоринку. Раніше кухаря піцерії Pizza Hut придумали додавати більше сиру в корж, щоб клієнтів цікавила не тільки начинка. Але краєчки піци все одно залишалися нез'їденим.
У Британії придумали новий вид піци для тих, хто не любить доїдати хрустку скоринку. Раніше кухаря піцерії Pizza Hut придумали додавати більше сиру в корж, щоб клієнтів цікавила не тільки начинка. Але краєчки піци все одно залишалися нез'їденим, пише Tha Daily Mail.
Тоді британці придумали запікати в товстий край, по всьому колу піци, гарячі сосиски. Тим часом у самій піцерії запевняють, що нічого нового не винайшли. За їхніми даними, піцу з сосисками по краях в Таїланді і Японії їдять з 2007р.
На думку британського видання, нова рецептура точно сподобається американцям, хоча виготовлення "піца-дога" раніше почалося саме в фірмових харчових закладах Великобританії. До США ця рецептура ще не дійшла.