Кан Три Чан, кулінар з Таїланду, може здивувати клієнтів унікальним фокусом: опустити руки прямо в блюдо з киплячим маслом.
Кан Три Чан, кулінар з Таїланду, може здивувати клієнтів унікальним фокусом: опустити руки прямо в блюдо з киплячим маслом. І при цьому у нього не залишиться жодного опіку на шкірі, повідомляє лондонська Metro.
50-річний таєць без будь-яких наслідків може витягнути готову їжу, хапаючись розпечених сковорідок без всяких рукавиць. У нього не буде жодного пухиря або почервоніння.
Свого часу Кан потрапив до Книги Рекордів Гінеса за те, що витягнув з розпеченого до 480 градусів масла 20 курячих грудок за 1 хвилину. Вперше Кан виявив свій унікальний талант сім років тому за дивних обставин. Гризун з мангового дерева впустив прямо в казан, повен киплячої олії, свіжий фрукт. Розпечений жир полетів на всі боки, потрапляючи на обличчя і руки чоловіка. І, на свій подив, він потім не виявив у себе ніяких опіків.