У Німеччині ресторатор виправдовується через занадто великі порції шніцеля
Німецький ресторатор змушений виправдовуватися перед податковою службою через занадто великі порції шніцеля, передає Reuters.
Герхард Кальтшейер прославився в містечку Хаммербрюкке в Саксонії величезними шніцелями, які з задоволенням з'їдають місцеві робітники. Проте представники податкової виявилися незадоволені тим, що підприємець продає 70 порцій на день, тоді як м'яса цілком вистачило б на 200 стандартних блюд.
"Якщо б я пропонував своїм відвідувачам менші порції за тією ж ціною, до мене би просто ніхто не прийшов, тому що (роботяги) не наїдалися б", - пояснив Г.Кальтшейер.
Тепер гостинний ресторатор, на чий бік стали місцеві ЗМІ, намагається залагодити справу з податковою службою, яка наполягає на підвищенні податку через "надмірне" витрачання їжі.