У Німеччині ресторатор виправдовується через занадто великі порції шніцеля

Німецький ресторатор змушений виправдовуватися перед податковою службою через занадто великі порції шніцеля.

Німецький ресторатор змушений виправдовуватися перед податковою службою через занадто великі порції шніцеля, передає Reuters.

Герхард Кальтшейер прославився в містечку Хаммербрюкке в Саксонії величезними шніцелями, які з задоволенням з'їдають місцеві робітники. Проте представники податкової виявилися незадоволені тим, що підприємець продає 70 порцій на день, тоді як м'яса цілком вистачило б на 200 стандартних блюд.

"Якщо б я пропонував своїм відвідувачам менші порції за тією ж ціною, до мене би просто ніхто не прийшов, тому що (роботяги) не наїдалися б", - пояснив Г.Кальтшейер.

Тепер гостинний ресторатор, на чий бік стали місцеві ЗМІ, намагається залагодити справу з податковою службою, яка наполягає на підвищенні податку через "надмірне" витрачання їжі.

On Top
Продовжуючи переглядати www.rbc.ua, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся з Політикою конфіденційності
Пропустити Погоджуюся